Razvijanje optimalne strategije osiguranja poslovanja i djelatnika prepustite nama.

Razvijanje optimalne strategije osiguranja poslovanja i djelatnika prepustite nama.

Pretpostavljamo kako ste stručnjak u svom poslu i uspješno razvijate poslovanje Vašeg poduzeća. No, kao što i sami vjerojatno znate, upravljanje tvrtkom nosi određene rizike koji mogu ugroziti Vaše poslovanje. Upravo iz tog razloga svaki bi savjestan poslodavac trebao osigurati svoje poslovanje i zaposlenike od neočekivanih rizika i opasnosti koji mogu ugroziti opstanak i razvoj tvrtke, te živote i zdravlje zaposlenika.

Smatrate li da preskupo plaćate premije osiguranja?

Za klijenta potpuno besplatno odradimo analizu trenutnih pokrića, predložimo poboljšanja,  izradimo prijedlog osigurateljnog pokrića koji je prilagođen Vašim potrebama u suradnji s našim osigurateljnim partnerima, tražimo optimalnu cijenu premije i pokrića.

Vrlo je bitno  naglasiti da tijekom cijelog  procesa inzistiramo na boljem upoznavanju  s klijentom, lociramo u kojem segmentu je naizloženiji u smislu rizika koji mogu ugroziti poslovanje, nakon čega te iste rizike predlažemo  prenijeti na osiguranje, a sve kako bi Vas maksimalno zaštitili.

Prijedlog poboljšanog osigurateljnog pokrića i kompletnu analizu radimo u aktivnoj suradnji s klijentom, kao i prijedlog osiguratelja koji navedeno u najboljem omjeru nudi. Naš savjet  je savjet struke i višegodišnjeg iskustva.

Nakon sklapanje ugovora o osiguranju naša obveza ne staje, naprotiv tek započinje. Kao vaš nezavisni savjetnik u osiguranju pratit ćemo sve osigurateljnje procese  kao i kompletnu podršku prilikom rješavanja odštetnih zahtjeva s osiguravateljima.

Naglašavamo da je naš angažman za klijenta potpuno besplatan i da nas plaća Osiguratelj, stoga nam dopustite da Vas kao poduzetnika  profesionalno savjetujemo po pitanju optimalnog osiguranja za vašu tvrtku.

Želite li da vas nazovemo i posavjetujemo oko optimalne ponude?

Navigacija