Životno osiguranje

Životno osiguranje

Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja trenutno u svijetu. Policom životnog osiguranja štedite i istovremeno ulažete u vlastitu sigurnost i sigurnost svoje obitelji.

I ne samo to. Jeste li znali da se na policu životnog osiguranja ne odnosi novouvedeni porez na kamate na štednju u bankama? Čini nam se da bi to mogao biti dobar razlog da svoju ušteđevinu čuvate kroz policu osiguranja.

Prednosti ugovaranja police osiguranja života čine financijska sigurnost, neoporeziva štednja, te dobit i financijska pomoć, a veliki izbor programa životnih osiguranja naših partnera zadovoljit će potrebe svakog osiguranika.

Dobrovoljna mirovinska štednja – III. stup

Mirovinskim sustavom uvodi se dobrovoljna mirovinska štednja ili tzv. treći stup mirovinskog osiguranja u kojem imamo mogućnost sami preuzeti odgovornost za vlastita mirovinska primanja i standard u svojim "zlatnim godinama".

Ulaganjem u dobrovoljnu mirovinsku štednju ostvarujemo pravo na dodatnu mirovinu iz III. stupa (uz mirovinu iz I. i II. stupa ukoliko smo u sustavu obveznog mirovinskog osiguranja), a država sve građane s prebivalištem u RH potiče da dodatno štede za svoju mirovinu dajući im državna poticajna sredstva i odobravajući porezne olakšice.

Dobrovoljna mirovinska štednja je jedini financijski proizvod na hrvatskom tržištu koji donosi tri prednosti od ulaganja: porezne olakšice, državna poticajna sredstva te prinos fonda!

Državna poticajna sredstva član može ostvariti bez obzira ostvaruje li ih već s osnove stambene štednje!

Želite li da vas nazovemo i posavjetujemo oko optimalne ponude?

Navigacija