Premium Direct

Premium direct d.o.o. osnovan je 2013. godine kao nezavisna agencija za pružanje osigurateljnih usluga koja je okupila proaktivni tim stručanjaka s višegodišnjim iskustvom , te se kroz godine poslovanja specijalizirala prema fizičkim i pravnim osobama. U svome poslu pokušavamo biti drugačiji i opravdati povjerenje koje su nam ukazali dugogodišnji klijenti i najveći hrvatski osiguratelji.

Životna osiguranja

Danas osiguranje možete ugovoriti na puno različitih načina, ali postoje vrlo dobri razlozi zašto odabrati naše usluge.  Mi smo svjeseni činjenice kako naši klijenti nemaju vremena, potrebne informacije i znanja kako bi odabrali njima optimalan program osiguranja, a upravo je naš posao da na razumljiv način kroz besplatnu analizu prema potrebama i mogućnostima pružimo najbolja osigurateljna rješenja.

Naši djelatnici su stručne i kvalificirane osobe s iskustvom na području osiguranja te posjeduju licencu izdanu od strane Hrvatske agencije za obavljanje financijskih usluga (HANFA), a za svoj posao garantiramo i policom profesionalne odgovornosti s limitom pokrića od 9.700.000,00 HRK po štetnom događaju.

Bez obzira da li vam je potreban savjet oko auto osiguranja, osiguranja imovine ili pomoć oko izbora životnog i zdravstvenog osiguranja, stojimo vam na raspolaganju! Sa zadovoljstvom vas iščekujemo!

Višegodišnje iskustvo

Višegodišnje iskustvo

Naše višegodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje najbolja su garancija kvalitete naših usluga i profesionalnog savjetovanja kojeg vam nudimo iz područja osiguranja.

Misija & vizija

Misija & vizija

Pouzdano poslovanje i partnerski odnos sa našim klijentima osnova su našeg poslovanja. Naša primarna misija je individualni pristup i ponuda vrhunske usluge našim klijentima te izgradnja povjerenje i dugoročne suradnje.

Zašto odabrati nas

Zašto odabrati nas

Fleksibilnost i individualni pristup svakom klijentu, te kvalitetna i povoljna rješenja namijenjena pravnim i fizičkim osobama pokazali su se kao dovoljan razlog pri suradnji sa našim brojnim klijentima.

Želite li da vas nazovemo i posavjetujemo oko optimalne ponude?

Navigacija